Jehněčí maso se zeleninou v hliněném hrnci

136 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme brambory, cibuli a společně se zbylou zeleninou a masem pokrájíme na větší kousky. Směs vložíme do hliněného hrnce, osolíme, opepříme, přidáme lžící másla a hrášek.
  • 2
    Přikryjeme alobalem, do které jsme propíchali několik dírek. Dusíme bez podlití vody cca 2 hodiny ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Podáváme posypané sekaným koprem a petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.