Jehněčí maso se zeleninou v hliněném hrnci
136 min.
Ingredience
- 150gramůCibule
- 500gramůJehněčí maso
- 160gramůRajčata
- 160gramůPaprika červená
- 150gramůBrambory
- 150gramůHrášek
- 10gramůMáslo čerstvé
- 6gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme brambory, cibuli a společně se zbylou zeleninou a masem pokrájíme na větší kousky. Směs vložíme do hliněného hrnce, osolíme, opepříme, přidáme lžící másla a hrášek.
- 2Přikryjeme alobalem, do které jsme propíchali několik dírek. Dusíme bez podlití vody cca 2 hodiny ve středně vyhřáté troubě.
- 3Podáváme posypané sekaným koprem a petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.