Jehněčí na olivách
110 min.
Ingredience
- 1,25kilogramyJehněčí kýta
- 2stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 1kusChilli paprička
- 1,75decilitryVíno bílé
- 175gramůOlivy černé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
55 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Pokrájíme maso na kostky. Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme pokrájenou cibuli, česnek a chilli. Přidáme víno a maso a vaříme 5 minut.
- 2Vmícháme olivy a přendáme směs do zapékací mísy. V předehřáté troubě pečeme maso 90 minut, nebo dokud není maso měkké. Osolíme, opepříme a podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.