Jehněčí nudličky nakyselo
30 min.
Ingredience
- 1špetkaRozmarýn sušený
- 500gramůJehněčí kýta
- 1špetkaSůl
- 1špetkaČesnek sušený
- 1špetkaKardamom
- 250gramůZelenina nakládaná
- 3lžíceOlej sezamový
- 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 1špetkaZázvor mletý
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso osušíme a nakrájíme na nudličky. Smícháme koření, sůl a pepř s olejem a necháme ve směsi maso cca 15-20min marinovat.
- 2Poté rozpálíme wok, vložíme maso i s marinádou a za stálého míchání cca 5-6min orestujeme.
- 3Přidáme nakládanou zeleninu i s nálevem a 3-4min podusíme. Na závěr přimícháme smetanu.
- 4Pokrm rozdělíme do misek a ihned horký podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.