Jehněčí podle bači

75 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
37 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pokrájíme očištěné jehněčí maso na kostky a dusíme v kastrole na sádle s nakrájenou cibulí.
  • 2
    Když maso pustí šťávu, přidáme mletou papriku, pepř, očištěné, nakrájené papriky, bobkový list, drcený česnek, osolíme a zakryté dusíme.
  • 3
    Po 5 minutách přidáme trochu rajské šťávy. K téměř měkkému masu přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, zalijeme rajskou šťávou a dusíme doměkka. Před koncem dušení přidáme na kostičky nakrájenou okurku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.