Jehněčí podušené v koření

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
25 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
3 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    Maso okořeníme a na másle ho ze všech stran orestujeme dohněda.
  • 3
    Ve stejné pánvi restujeme cibuli, česnek a až zesklovatí, přidáme kari, koření, mouku a smažíme další minutu za neustálého míchání. Poté přidáme vývar, hrozinky a maso. Vše za občasného míchání hodinu dusíme pod pokličkou.
  • 4
    Ke konci vmícháme jogurt, šťávu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.