Jehněčí řízky s mátovým jogurtem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
807 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
54 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme česnek, nakrájíme ho nadrobno, smícháme s jogurtem, olivovým olejem a mátou. Vše osolíme.
  • 2
    Řízky omyjeme, osolíme, opepříme. Strouhanku dáme na talíř a přidáme rozdrobené toasty. Panádu promícháme s citronovou kůrou.
  • 3
    Do dalších talířů dáme mouku a rozšlehaná vejce. Jehněčí řízky obalíme v mouce, vajíčku a ve strouhance a v rozpáleném oleji je smažíme 4 minuty z každé strany.
  • 4
    Jehněčí řízky podáváme s mátovým jogurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.