Jehněčí souvlaki

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
54 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do keramické mísy vložíme na kostky nakrájené jehněčí maso. Přidáme červené víno, ocet, cibuli rozsekanou nadrobno, prolisovaný česnek, oregano, olej, sůl, pepř a důkladně promícháme. Necháme v chladnu 4 hodiny marinovat.
  • 2
    Maso poté napíchujeme na špízové jehly nebo zaostřené špejle, grilujeme 10 minut ze všech stran za častého otáčení. Průběžně při grilování potíráme marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.