Jelení steak s kapary

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
38 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si bylinkové máslo - do misky dáme sůl, máslo, hořčici, drobně pokrájenou petrželku, rozkrojené kapary a šťávu z jednoho citronu. Vše dobře promícháme a utřeme dohladka. Máslo dáme do formičky a necháme ztuhnout v chladničce.
  • 2
    Jelení hřbet omyjeme, odblaníme a nakrájíme menší, slabší plátky
  • 3
    - steaky. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Grilujeme na roštu a stále je potíráme olejem. Ugrilované jelení steaky mají zlatou barvu.
  • 4
    Poklademe je na talíř a na každý plátek masa položíme kousek bylinkového másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.