Jelení steak s kapary
45 min.
Ingredience
- bylinkové máslo
- jelení steaky
- 800gramůJelení hřbet
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1decilitrOlej olivový
- 0,5lžíceSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
38 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si bylinkové máslo - do misky dáme sůl, máslo, hořčici, drobně pokrájenou petrželku, rozkrojené kapary a šťávu z jednoho citronu. Vše dobře promícháme a utřeme dohladka. Máslo dáme do formičky a necháme ztuhnout v chladničce.
- 2Jelení hřbet omyjeme, odblaníme a nakrájíme menší, slabší plátky
- 3- steaky. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Grilujeme na roštu a stále je potíráme olejem. Ugrilované jelení steaky mají zlatou barvu.
- 4Poklademe je na talíř a na každý plátek masa položíme kousek bylinkového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.