Jitrnice pečené na česnekových bramborách

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
991 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
59 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vaříme 10 minut ve slupce.
  • 2
    Scedíme a každou bramboru promáčkneme.
  • 3
    Nandáme do pekáčku, přidáme neloupané stroužky česneku, osolíme a zakapeme sádlem.
  • 4
    Pečeme v předehřáté troubě na 220°C asi 20 minut, dozlatova.
  • 5
    Před koncem pečení posypeme majoránkou a přidáme jitrnice aby se prohřály. Dle chuti přidáme sádlo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.