Kachní prsa na bylinkách

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
32 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
262 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vlažného oleje nasypeme mletou papriku, posekané bylinky, sůl, pepř, mletý zázvor a špetku chilli koření. Bylinky použijeme různé, ale nesmí chybět pažitka, estragon, šalvěj a tymián. Nejvhodnější jsou aromatické bylinky. Koření s bylinkami v oleji rozmícháme a necháme 20 minut stát na teplém místě, aby se aroma lépe rozpouštělo.
  • 2
    Kachní prsa nakrájíme na plátky, a olejovou směsí je důkladně potřeme. Necháme odležet aspoň 15 až 20 minut.
  • 3
    Pánev rozehřejeme a plátky masa v oleji vložíme do pánve. Smažíme pozvolna z obou stran, dokud nebude maso měkké.
  • 4
    Voňavé kousky masa podáváme s pikantní omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.