Kachní prsa na zeleninové rýži

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
733 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
24 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, slijeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, chilli papričku nasekáme a mrkev nakrájíme na nudličky. Sójové výhonky propláchneme a necháme okapat.
  • 3
    Na pánvi na rozehřátém oleji zprudka opečeme zeleninu a zalijeme ji sójovou omáčkou. Přidáme uvařenou rýži, hrášek, kukuřičky, promícháme, opečeme a vmícháme výhonky.
  • 4
    Omytá kachní prsa osušíme, osolíme a opepříme. V pánvi na rozehřátém oleji maso opékáme po obou stranách, stranu s kůží asi 8 minut, druhou stranu 6 minut.
  • 5
    Opečené maso nakrájíme na plátky a upravíme na talíře se zeleninovou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.