Kachní prsa s vejci

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
28 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
644 mg
Cukr
760 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní prsa nakrájíme na plátky, naklepeme, ochutíme solí, pepřem a pomažeme máslem. Vejce rozklepneme do misky, rozkvedláme, přisypeme strouhanku, dobře promícháme a v tomto těstíčku plátky masa obalíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přilijeme olej, vložíme plátky masa a osmažíme dozlatova.
  • 3
    Usmažené plátky masa položíme po jednom na krajíce chleba, pomažeme hořčicí a poklademe plátky kyselé okurky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.