Kachní terina
45 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 350gramůKachní prsa
- 125gramůSlanina vepřová
- 30mililitrůOlej stolní
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 40mililitrůCalvados
- 100gramůOkurky
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 200gramůJablka
- 200gramůŠunka dušená
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Špek a maso nakrájíme na kostičky. Cibuli najemno nasekáme. Olej rozehřejeme a maso se špekem a cibulí osmažíme. Osolíme a opepříme.
- 2Přidáme stroužky prolisovaného česneku a vše necháme asi 10 minut uležet. Pak najemno umeleme.
- 3Do směsi přimícháme jablka na kostičky, calvados, okurky na kostičky, žampiony nakrájené na plátky a šunku nakrájenou na nudličky.
- 4Malé formičky na paštiku vylníme směsí, zakryjeme a necháme ztuhnout chladničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.