Kalamáry plněné zeleninou

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
24 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechnu zeleninu nakrájíme na drobné kostičky a vložíme do pánve se 2 lžícemi oleje. Osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, tymián a při mírné teplotě 10-15 minut smažíme tak, aby zelenina ještě zůstala křupavá. Zlehka promícháváme.
  • 2
    Mezitím připravíme zálivku smícháním octa, 4 lžic oleje, soli a pepře.
  • 3
    Z lehce povařené zeleniny odstraníme koření a zeleninou naplníme kalamáry, které dobře uzavřeme párátkem. V pánvi rozehřejeme olej a naplněné kalamáry opečeme ze všech stran dozlatova, ale ne zbytečně dlouho. Na talíře rozložíme salát, kalámary a vše přelijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.