Kambala s rýží
32 min.
Ingredience
- 1lžičkaKari koření
- 2kusyVejce slepičí
- 600gramůKambala
- 30gramůMáslo čerstvé
- 150mililitrůVývar rybí
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 600gramůRýže dušená
- 60gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 200mililitrůBešamel
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
19 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z kambaly použijeme pouze filety bez kostí a kůže, které nakrájíme na kostičky. Rybu vložíme do hrnce, přidáme máslo, trochu vývaru, osolíme, opepříme, podusíme 12 minut.
- 2Maso smícháme s dušenou rýží, přimícháme 3 lžíce sterilovaného hrášku a dvě vejce uvařená natvrdo a pokrájená na kostičky. Upravíme na talíře a přelijeme bešamelovou omáčkou s kari kořením.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.