Kambala s rýží

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
19 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kambaly použijeme pouze filety bez kostí a kůže, které nakrájíme na kostičky. Rybu vložíme do hrnce, přidáme máslo, trochu vývaru, osolíme, opepříme, podusíme 12 minut.
  • 2
    Maso smícháme s dušenou rýží, přimícháme 3 lžíce sterilovaného hrášku a dvě vejce uvařená natvrdo a pokrájená na kostičky. Upravíme na talíře a přelijeme bešamelovou omáčkou s kari kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.