Kambala s vanilkovým krémem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
32 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
67 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vanilkové lusky rozřízneme, vybereme semínka, smícháme je s měkkým máslem, lusky zatím dáme stranou. Filety kambaly osolíme, opepříme, potřeme vanilkovým máslem, vyskládáme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 20 minut.
  • 2
    Do rendlíku nalijeme obě smetany, přidáme vanilkové lusky, osolíme, opepříme, přidáme špetku šafránu a povaříme do husta. Nakonec lusky vyndáme.
  • 3
    Filety upravíme na talíře, přelijeme smetanovým krémem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.