Kambala zapečená v těstíčku
35 min.
Ingredience
- 800gramůKambala
- 200mililitrůMléko polotučné
- 1stroužekČesnek
- 120gramůCibule
- 25gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaŠafrán
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 20gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
800 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, vsypeme do misky, osolíme, opepříme, přilijeme mléko, přisypeme mouku, špetku šafránu a vymícháme těstíčko. Pekáč vymažeme olejem, na dno vyskládáme filety kambaly, zalijeme těstíčkem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut, až začne těsto na povrchu zlátnout.
- 2Porce upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.