Kambala zapečená v těstíčku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
800 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, vsypeme do misky, osolíme, opepříme, přilijeme mléko, přisypeme mouku, špetku šafránu a vymícháme těstíčko. Pekáč vymažeme olejem, na dno vyskládáme filety kambaly, zalijeme těstíčkem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut, až začne těsto na povrchu zlátnout.
  • 2
    Porce upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.