Kanárský salát s tuňákem

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Římský salát propláchneme, osušíme, listy nakrájíme na proužky a rozložíme na salátovou mísu.
  • 2
    Rajčata omyjeme, odstraníme semínka a nakrájíme na silnější kolečka. Oloupanou cibuli rozkrojíme na plátky a rozdělíme na kroužky. Avokádo oloupeme, podélně rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu podélně nakrájíme. Tuňáka necháme okapat a rozdrobíme na malé kousky. Vše rozložíme na salátové listy a ozdobíme olivami.
  • 3
    Na zálivku smícháme ocet, sůl, pepř a olivový olej. Připravený salát pokapeme dresinkem a podáváme. Jako přílohu použijeme např. čerstvou žemli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.