Kančí guláš s nakládanými okurkami

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
34 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí maso odblaníme, nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, okapané okurky nakrájíme na nudličky, kapii bez jádřince na slabé proužky, česnek prolisujeme, petrželku posekáme najemno, šalotku nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky.
  • 2
    V hrnci na sádle zpěníme cibuli, posypeme mletou paprikou, kmínem, přisypeme maso, osolíme, opepříme, krátce osmahneme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Ochutíme hořčicí, kečupem, česnekem, worcesterem, přisypeme okurky, kapii, provaříme, zahustíme jíškou a dodusíme.
  • 4
    Porce guláše na talíři posypeme šalotkou a petrželkou. Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.