Kančí guláš se špekáčky a zelím

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
55 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí plec rozkrájíme na kostky, špekáčky sloupneme a nakrájíme na kolečka, zelí scedíme, pokrájíme, cibuli krájíme nadrobno, česnek prolisujeme, papriky zbavíme semen a rozporcujeme na nudličky.
  • 2
    Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a osmažíme. Poté vmícháme mletou papriku, protlak, sardelovou pastu, koření, sůl, zalijeme vodou a pod poklicí za občasného míchání dusíme.
  • 3
    K téměř měkkému masu přidáme zelí, kari koření, zašleháme jíšku a za častého míchání dodusíme.
  • 4
    V mezičase orestujeme pokrájené papriky a kolečka špekáčků. Těmi ozdobíme guláš při servírování.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.