Kančí kotlety s těstovinami

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1120 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
39 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě do poloměkka.
  • 2
    Petrželku omyjeme, otřepáním osušíme a najemno nasekáme. Smícháme s olejem a kořením. Stroužky česneku oloupeme, vidličkou je trochu rozmačkáme a přidáme do směsi. Osolíme.
  • 3
    Maso potřeme směsí. Margarín rozehřejeme na pánvi a kotlety smažíme asi 8 minut. Neustále je potíráme marinádou. Zalijeme vínem a bujonem a necháme dalších 10 minut uležet.
  • 4
    Houby necháme okapat v cedníku a přidáme ke směsi. Maso vyjmeme a uložíme do tepla. Do omáčky vmícháme smetanu.
  • 5
    Těstoviny scedíme, upravíme s kotletami na talíře, ozdobíme dílky fíku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.