Kančí krkovice na grilu
25 min.
Ingredience
- 600gramůKančí maso
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- Na marinádu
- 4stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 2lžíceHořčice dijonská
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1lžičkaLibeček
- 1lžíceOmáčka sójová
- 100mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
467 mg
Cukr
888 mg
Postup přípravy
- 1Krkovici nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme marinádou, vložíme do misky, zalijeme zbylou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
- 2Marinované maso ugrilujeme.
- 3Na marinádu prolisujeme česnek, jemně nakrájíme cibuli, posekáme bylinky. Vše smícháme, přidáme sójovou omáčku, olej, pivo, hořčici a promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.