Kančí plátky v jogurtu

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
23 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme bílý jogurt, přidáme vejce, rozkvedláme, vsypeme prolisovaný česnek, Podravku, Solamyl a důkladně rozmícháme. Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme na hodinu do jogurtové marinády.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, plátky masa vyjmeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji z obou stran do zlatova. Kančí plátky upravíme na talíře, podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.