Kančí plátky v jogurtu
45 min.
Ingredience
- 900gramůKančí kýta
- 120gramůJogurt bílý
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůPodravka
- 30gramůSolamyl
- 3stroužkyČesnek
- 100gramůStrouhanka
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 600gramůBrambory pečené
- 100gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
23 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do misky nalijeme bílý jogurt, přidáme vejce, rozkvedláme, vsypeme prolisovaný česnek, Podravku, Solamyl a důkladně rozmícháme. Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme na hodinu do jogurtové marinády.
- 2V pánvi rozpálíme olej, plátky masa vyjmeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji z obou stran do zlatova. Kančí plátky upravíme na talíře, podáváme s pečeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.