Kančí plec s uzeným masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí plec rozkrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, uzené maso pokrájíme na kostky, papriky a chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Plec osmažíme na oleji, přimícháme cibuli, česnek a restujeme. Poté maso okořeníme, osolíme, přimícháme protlak, rajčata, pod poklicí dusíme.
  • 3
    K téměř měkkému masu přimícháme uzené, papriku, chilli papričku a směs dusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.