Kančí plec s uzeným masem
50 min.
Ingredience
- 600gramůKančí plec
- 3stroužkyČesnek
- 300gramůRajčata
- 200gramůVepřová uzená plec
- 2kusyPaprika zelená
- 1kusChilli paprička
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaOregano sušené
- 0,5lžičkaKoriandr mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kančí plec rozkrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, uzené maso pokrájíme na kostky, papriky a chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
- 2Plec osmažíme na oleji, přimícháme cibuli, česnek a restujeme. Poté maso okořeníme, osolíme, přimícháme protlak, rajčata, pod poklicí dusíme.
- 3K téměř měkkému masu přimícháme uzené, papriku, chilli papričku a směs dusíme do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.