Kančí ragú s houskovým knedlíkem

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
919 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
47 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ragú: V kastrolu na rozpáleném oleji orestujeme očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu, šalotku a na kostky nakrájené maso. Přidáme rajčata a víno, necháme vyvařit. Potom přidáme demi-glace, koření a bylinky. Dusíme do změknutí masa.
  • 2
    Knedlíky: Bílé pečivo nakrájíme na kostičky, vsypeme do mísy a přelijeme vlažným mlékem. Mléko necháme vstřebat.
  • 3
    Změklé máslo vyšleháme, přimícháme žloutky a potom i pevný sníh ušlehaný z bílků. Do směsi vmícháme namočené pečivo, osolíme a okořeníme špetkou muškátového oříšku.
  • 4
    Připravenou hmotu zabalíme do potravinářské fólie a ještě do alobalu. Knedlíky vaříme ve vodě nebo páře cca 20-25 minut, podle velikosti knedlíků.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.