Kantonská rýže

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
963 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
46 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozehřejeme v hluboké pánvi a vlijeme do něj rozšlehaná, osolená vejce.
  • 2
    Přidáme jemně nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájený pórek, šunku, vařené slepičí maso, černé houby, podušené žampiony nakrájené na plátky a kapii nakrájenou na jemné plátky a vše pečlivě promícháme s vařenou rýží. Ochutíme solí, pepřem, glutasolem a promícháme.
  • 3
    Vše ještě krátce prohřejeme.
  • 4
    Při podávání posypeme pokrm omytou, jemně nakrájenou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.