Kaplická cmunda

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
32 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme doměkka uzený bůček a nakrájíme pak na menší plátky.
  • 2
    Najemno nastrouháme oškrábané brambory a necháme chvíli stát. Vymačkáme a slijeme vodu z brambor, osolíme, opepříme, přidáme vejce, mléko, utřený česnek se solí, majoránku, prosátou mouku a vše dobře promícháme.
  • 3
    Upečeme bramboráky na pánvi na sádle. Každý naplníme již upraveným zelím a navrch položíme plátek vařeného uzeného bůčku. V půli přehneme, jako omeletu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.