Kapr na rajčatech

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého kapra osolíme a položíme do pekáče na cibuli a česnek.
  • 2
    Kyselou smetanu smícháme s prolisovanými rajčaty, cukrem, solí, pepřem, lžičkou papriky a s trochou citronové kůry.
  • 3
    Připravenou směsí přelijeme kapra a pečeme v mírně vyhřáté troubě za častého polévání.
  • 4
    Pokrm podáváme ozdobený dílky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.