Kapr po zbojnicku

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
36 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra osolíme, potřeme rozetřeným česnekem, opepříme a pokapeme vínem. Necháme chvíli odležet.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a spolu se slaninou nakrájenou na nudličky mírně osmahneme. Přidáme mletou papriku a bílý pepř.
  • 3
    Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj porce kapra a položíme na ně osmaženou cibuli se slaninou. Povrch poklademe vločkami másla a posypeme nasekanou petrželkou. Alobal pevně zabalíme.
  • 4
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě 12-15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.