Kapr s kaviárovo-smetanovými bramborami

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
38 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme v osolené vodě ve slupce, poté vodu slijeme a brambory oloupeme.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a kůži nařízneme do mřížky. Obalíme v mouce. Pažitku omyjeme a nakrájíme na drobné kousky.
  • 3
    Olej rozpálíme a maso na něm z obou stran osmažíme.
  • 4
    Mezitím si pokrájíme brambory na plátky, smícháme se smetanou a kaviárem, osolíme a opepříme a dáme chladit. Vychladlý salát dochutíme vymačkanou šťávou z citronu a solí.
  • 5
    Porce osmaženého masa přendáme na talíře, přidáme kaviárový salát, posypeme pažitkou a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.