Kapr s omáčkou bara po gruzínsku
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
28 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce s vodou vložíme očištěnou, na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, osolíme a přilijeme ocet.
- 2Po 15 minutách varu přidáme omyté porce kapra, vaříme těsně pod bodem varu 15 - 20 minut.
- 3Měkké porce vyjmeme a vývar po vychladnutí přecedíme. Přidáme do něj oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, mleté ořechy a pepř. Omáčkou přelijeme porce kapra.
- 4Pokrm podáváme vychlazený, ozdobený plátky omytého citronu a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.