Kapr s rozmarýnem pečený na pivu

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra vykucháme, zbavíme šupin, osolíme, opepříme, vložíme do mísy, zalijeme pivem a pod fólií necháme v chladničce přes noc.
  • 2
    Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme na tenká kolečka, anglickou slaninu na plátky.
  • 3
    Marinovaného kapra položíme na alobal, který jsme překryli polovinou plátků slaniny. Do břicha kapra vložíme máslo a rozmarýn, kapra překryjeme cibulí, česnekem, rajčaty a slaninou. Poté kapra pokapeme marinádou, alobal uzavřeme a kapra pečeme v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.