Kapr ve vinné marinádě

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
678 mg
Cukr
791 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku povaříme vodu s oloupanou, rozkrojenou cibulí, česnekem, solí a celým kořením asi 5 minut. Necháme vychladnout. Do vychladlého vývaru přilijeme víno, vložíme očištěné a omyté porce kapra a zvolna povaříme 12-15 mnut. Kapra necháme vychladnout ve vývaru. Potom porce vyjmeme, opatrně vykostíme, každou nakrájíme na menší kousky a urovnáme na plochou mísu. Vývar odvaříme na polovinu objemu a po vychladnutí přecedíme na kapra. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.