Kapusta pečená s vepřovými játry
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůKapusta hlávková
- 150gramůJátra vepřová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMajoránka
- 2lžíceStrouhanka
- 50gramůTuk
- 50gramůSlanina vepřová
- 2kusyVejce slepičí
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
24 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kapustu uvaříme do poloměkka a umeleme ji na strojku nebo ji usekáme.
- 2Přidáme umletá játra se slaninou a cibulí, česnek utřený se solí, ušlehaná vejce a koření. Zahustíme strouhankou.
- 3Směs dáme do zapékací mísy a pečeme asi půl hodiny.
- 4Podáváme s brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.