Kapustová polévka se žampiony a rýží

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na rozehřátém másle podusíme očištěné, na tenké plátky nakrájené žampiony. Přidáme omytou, na nudličky nakrájenou kapustu, celer a petržel. Vše krátce osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme vroucí vodou spařenou rýži a zvolna vaříme doměkka. Hotovou polévku podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 5. 1. 2016
Kapustová polévka se žampiony a rýží
Výborná polévka. Manželovi jsem opekla pár koleček klobásky, nakonec uznal, že i bez ní je výtečná😉. Dávám do oblíbených. Díky za tip.