Kapustové čevabčiči
30 min.
Ingredience
- 400gramůKapusta hlávková
- 200gramůMleté kuřecí maso
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMajoránka
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
59 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou kapustu povaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Umeleme ji spolu s oloupanou cibulí a česnekem. Přidáme mleté drůbeží maso, vejce, majoránku, sůl a pepř. Podle potřeby přisypeme strouhanku a vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme malé šišky, které smažíme na pánvi na rozehřátém oleji po všech stranách.
- 3Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborový salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 23. 10. 2016
Kapustové čevabčiči
Zaujímalo by ma či sa jedná o kapustu - zelí alebo to čo my na Slovensko voláme "kel" ??? Ďakujem za odpoveď