Kapustové čevabčiči

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
59 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kapustu povaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Umeleme ji spolu s oloupanou cibulí a česnekem. Přidáme mleté drůbeží maso, vejce, majoránku, sůl a pepř. Podle potřeby přisypeme strouhanku a vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme malé šišky, které smažíme na pánvi na rozehřátém oleji po všech stranách.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 23. 10. 2016
Kapustové čevabčiči
Zaujímalo by ma či sa jedná o kapustu - zelí alebo to čo my na Slovensko voláme "kel" ??? Ďakujem za odpoveď