Karbanátky pohankové

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
37 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    5 minut vaříme pohanku, sójové plátky vaříme 15 minut ve vodě s masoxem a troškou soli. Po uvaření vymačkáme všechnu přebytečnou vodu a po zchladnutí vše umeleme na masovém strojku.
  • 2
    Přidáme sýr, koření, vejce a trochu strouhanky.
  • 3
    Tvoříme karbanátky, které obalíme v trojobalu a smažíme dozlatova na pánvi.
  • 4
    Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.