Karbanátky s bramborovou nádivkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
21 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, rozkrájíme na malé kostičky a promícháme s posekanou petrželkou. Do mísy vsypeme strouhanku, sušenou cibuli, oregano, promícháme, zalijeme vývarem a necháme nasáknout. Přidáme vejce, mleté maso, sůl, pepř a vypracujeme masové těsto. Odtrhneme dva malé kousky, vytvarujeme placičky, doprostřed jedné položíme trochu bramborové nádivky, druhou placičkou nádivku zakryjeme a karbanátek dotvarujeme. Takto postupujeme, dokud nespotřebujeme všechny suroviny. V pánvi rozehřejeme olej, vložíme karbanátky a smažíme z obou stran do zlatova.
  • 2
    Vyjmeme z pánve, necháme na papírové utěrce okapat a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.