Karbanátky s kapustou

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
891 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
67 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
9 g
Cukr
716 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu nakrájíme na širší proužky a v hrnci ve vařící vodě povaříme 30 minut. Mleté maso dáme do mísy, přidáme česnek, mouku, 2 lžíce strouhanky, vejce, majoránku, sůl, pepř, promícháme.
  • 2
    Uvařenou kapustu scedíme přes cedník, vysypeme do mísy s masem, promícháme a rukama vytváříme větší kuličky, z kterých na dlani uděláme širší placku. Na pánvi rozehřejeme olej, karbanátky obalujeme ve strouhance, pokládáme do pánve a pečeme do červena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.