Karbanátky s olomouckými tvarůžky
30 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové maso mleté
- 1kusVejce slepičí
- 3lžíceVoda pitná
- 100lžicStrouhanka
- 100gramůSýr Tvarůžky
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 2špetkyKmín mletý
- 2stroužkyČesnek
- Na obalení
- Na smažení
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1413 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
74 g
Sacharidy
132 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do mísy a zapracujeme do něj vodu. Poté promícháme s česnekem utřeným se solí, rozšlehaným vejcem a ostatními surovinami. Ze vzniklé hmoty tvoříme placičky. Na jednu položíme kolečko olomouckého tvarůžku a přikryjeme druhou placičkou. Okraje masa stiskneme, vytvarujeme karbanátek a obalujeme v rozšlehaných bílcích a ve strouhance. Karbanátky po obou stranách smažíme na rozpáleném oleji na mírném plameni dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 12. 1. 2018
Karbanátky s olomouckými tvarůžky
moc dobré, díky.