Karbanátky s rajčatovou salsou

35 min.
Mexiko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
809 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
66 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso promícháme s vejcem a strouhankou a směs výrazně osolíme a opepříme. Mokrýma rukama vytvarujeme 4 karbanátky a smažíme je na pánvi na másle a oleji po každé straně 6 minut. Karbanátky vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 2
    Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a dužinu nakrájíme na kostičky. Smícháme je s oloupanou, nasekanou cibulí a nakrájenými feferonkami. Ochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a petrželkou.
  • 3
    Salsu upravíme spolu s karbanátky na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.