Karbanátky z brambor a tresky
60 min.
Ingredience
- 500gramůTreska uzená
- 400gramůBrambory
- 1kusCibule
- 1kusVejce slepičí
- 9gramůSůl
- 3gramyMajoránka
- 5gramůPepř černý mletý
- 200gramůStrouhanka
- 2decilitryOlej rostlinný
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
763 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
59 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory nakrájíme a uvaříme doměkka, slijeme a rozmačkáme. Na másle osmažíme cibulku nadrobno a přidáme ji i s výpekem k bramborám.
- 2Tresku nakrájíme na malé kousky a přidáme ke směsi, vmícháme vejce a koření, osolíme a z hmoty vytvoříme karbanátky. Ty obalíme ve strouhance a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.