Karbanátky z jehněčího masa

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1074 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
64 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuskus zalijeme vroucí vodou a přiklopený necháme bobtnat.
  • 2
    Maso smícháme s nasekanou cibulí, citronovou kůrou, sekanou petrželí, kořením ras el hanout, protlakem, vejcem, solí a pepřem. Dobře propracujeme a vytvarujeme 12 karbanátků.
  • 3
    Olej rozpálíme a osmažíme na něm dozlatova karbanátky.
  • 4
    Servírujeme s kuskusem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.