Karbanátky z kančího masa
45 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 600gramůKančí plec
- 50gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMajoránka
- 80gramůStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 4lžíceMléko polotučné
- 2kusyŽemle tuková
- 1stroužekČesnek
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
754 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou kančí plec umeleme, přidáme jemně nakrájenou slaninu, v mléce namočenou a vymačkanou žemli, sůl, pepř, majoránku, utřený česnek, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, vejce a strouhanku. Vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme karbanátky a smažíme je na pánvi na oleji po obou stranách dočervena.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.