Karbanátky z kapra
35 min.
Ingredience
- 0,5kusCibule
- 10lžicStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1,5kilogramyKapr obecný
- 100mililitrůOlej stolní
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
770 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
47 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
845 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z kapra bez kůže upravíme filety, které nakrájíme na kousky a rozemeleme.
- 2Přidáme sůl, pepř, majoránku, papriku, nakrájenou cibuli a česnek.
- 3Dáme na půl hodiny odležet.
- 4Poté tvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a osmažíme.
- 5Můžeme podávat teplé i studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.