Karbanátky z kuřecího masa

23 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
51 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme. Rukolu omyjeme, olivy rozmixujeme na kaši, smícháme s máslem a s česnekem. Směs zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do chladničky. Kuřecí maso umeleme, smícháme se šalvějí, šalotkou, tymiánem, osolíme a opepříme. Vytvarujeme 8 karbanátků.
  • 2
    Olej rozpálíme a karbanátky na něm osmažíme. Servírujeme s plátky olivového másla a rukolou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.