Karbanátky z kuřecího masa
23 min.
Ingredience
- 90gramůOlivy černé
- 130gramůMáslo čerstvé
- 1stroužekČesnek
- 1kilogramKuřecí prsa
- 60gramůŠalotka
- 15gramůTymián čerstvý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 90gramůRukola
- 60mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
51 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme a prolisujeme. Rukolu omyjeme, olivy rozmixujeme na kaši, smícháme s máslem a s česnekem. Směs zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do chladničky. Kuřecí maso umeleme, smícháme se šalvějí, šalotkou, tymiánem, osolíme a opepříme. Vytvarujeme 8 karbanátků.
- 2Olej rozpálíme a karbanátky na něm osmažíme. Servírujeme s plátky olivového másla a rukolou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.