Karbanátky z pohanky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
931 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
65 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
965 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci ve vodě povaříme bobkový list, vyjmeme, vsypeme pohanku a scedíme.
  • 2
    Do pohanky vmícháme nastrouhaný sýr, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl, majoránku, nasekanou petrželku a 1 vejce. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme menší karbanátky, které obalíme v pohankové mouce, zbylém rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme je po obou stranách na pánvi na rozpáleném oleji.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.