Karbanátky ze zbytků pečeného a vařeného masa
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyBrambory vařené
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 5lžicStrouhanka
- 200gramůHovězí maso vařené
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 3lžíceTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nasekanou cibuli, přidáme k ní usekanou petrželovou nať a také ji zpěníme.
- 2Maso a brambory smícháme, přidáme osmahnutou cibuli s petrželí, směs osolíme, opepříme a řádně promícháme s ušlehaným vejcem.
- 3Na prkénku tvoříme karbanátky, které obalíme v rozšlehaném vejce nebo bílcích, ve strouhané housce a zprudka osmažíme.
- 4Jako přílohy jsou vhodné zeleninové saláty nebo dušená zelenina.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.