Karbanátky ze zbytků pečeného a vařeného masa

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nasekanou cibuli, přidáme k ní usekanou petrželovou nať a také ji zpěníme.
  • 2
    Maso a brambory smícháme, přidáme osmahnutou cibuli s petrželí, směs osolíme, opepříme a řádně promícháme s ušlehaným vejcem.
  • 3
    Na prkénku tvoříme karbanátky, které obalíme v rozšlehaném vejce nebo bílcích, ve strouhané housce a zprudka osmažíme.
  • 4
    Jako přílohy jsou vhodné zeleninové saláty nebo dušená zelenina.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.