Kari bramboráky s pažitkou

40 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
562 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Zbavíme přebytečné vody, přimícháme sůl, kari koření a sekanou pažitku.
  • 2
    Těsto rozdělíme na 4 díly. Z každého na pánvi s rozpáleným olejem vytvoříme placku, kterou necháme osmahnout z jedné strany, poté otočíme a v prostředku vytlačíme důlek. Smažíme další 3 minuty. Potom do důlku vyklepneme vejce a bramboráčky i s pánví přendáme do rozpálené trouby. Pečeme 5 minut při 200 °C, poté ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.