Kari bramboráky s pažitkou
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
562 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Zbavíme přebytečné vody, přimícháme sůl, kari koření a sekanou pažitku.
- 2Těsto rozdělíme na 4 díly. Z každého na pánvi s rozpáleným olejem vytvoříme placku, kterou necháme osmahnout z jedné strany, poté otočíme a v prostředku vytlačíme důlek. Smažíme další 3 minuty. Potom do důlku vyklepneme vejce a bramboráčky i s pánví přendáme do rozpálené trouby. Pečeme 5 minut při 200 °C, poté ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.