Kari z kuřecích jater

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra rozkrájíme na kousky. Cibuli nasekáme, rajčata pokrájíme a společně osmahneme na rozpáleném másle. Přidáme utřený česnek, nadrobno nasekané feferony a zázvor. Promícháme, do směsi vložíme maso.
  • 2
    Po cca 5 minutách vmícháme jogurt a ostatní koření, poté ještě chvíli restujeme. Následně podlijeme a dusíme do měkka. Na závěr osolíme.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.